Τρόποι Αποστολής

Το κατάστημα Μ. Α. Ανδρουλάκη™ & Σια Ε.Ε. συνεργάζεται επιτυχώς με την εταιρεία courier SPEEDEX. Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται σύμφωνα με τη περιοχή παράδοσης των προϊόντων, τον όγκο και το βάρος τους, όπως ορίζει ο τιμοκατάλογος της SPEEDEX.

Η εταιρεία μας διαθέτει και δικά της οχήματα. Παραγγελίες εντός Αττικής με μεγάλο όγκο ή βάρος πραγματοποιούνται από εμάς για περιοχές εντός Αθηνών και από μεταφορικές εταιρείες – πρακτορεία εκτός Αθηνών.

Σε κάθε περίπτωση ο τρόπος αποστολής ορίζεται από την εταιρεία μας.

Το κατάστημα Μ. Α. Ανδρουλάκη™ & Σια Ε.Ε. προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. Η δωρεάν παράδοση εντός Αττικής είναι ανεξάρτητη του όγκου και του βάρους των προϊόντων.

Τα προϊόντα αποστέλλονται σε 1 - 2 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο, θα ενημερωθείτε με email ή τηλεφωνικώς για την πορεία της παραγγελίας σας. Ο χρόνος αναμονής εξαρτάται από τους προμηθευτές μας και συνήθως δεν ξεπερνάει τις 3 - 4 εργάσιμες ημέρες.

Πολιτική επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 10 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία έκδοσης τους παραστατικού αποστολής. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής σας αφορά σε λάθος της εταιρείας δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής του προϊόντος.

Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, έχετε υποχρέωση να συμπληρώσετε και να αποστείλετε το ειδικό «έντυπο επιστροφής» που θα βρείτε εδώ. Υποχρεούστε να αποστείλετε το προϊόν στην άρτια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε χωρίς δηλαδή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία του, να είναι αχρησιμοποίητο και να μην έχει μεταβληθεί η αρχική του κατάσταση. Τα στοιχεία της συσκευασίας θα πρέπει να βρίσκονται σε αντιστοιχία με τα στοιχεία του προϊόντος (SerialNumber, LOTnumber).

Επιπλέον, οφείλετε να συμπεριλάβετε την απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο αγοράς, ταυτόχρονα με την υποβολή δήλωσης υπαναχώρησης. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 8 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της εταιρείας το κατάστημα Μ. Α. Ανδρουλάκη™ & Σια Ε.Ε. δεσμεύεται να αποστείλει εκ νέου courier στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει για την παραλαβή της παραγγελίας με δικά της έξοδα. Στην περίπτωση που ο καταναλωτής επιθυμεί την επιστροφή της παραγγελίας του χωρίς να υπάρχει υπαιτιότητα της εταιρείας τότε τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον ίδιο τον καταναλωτή. Από τη στιγμή που το προϊόν φύγει από εσάς, το κατάστημα Μ. Α. Ανδρουλάκη™ & Σια Ε.Ε. το παραλαμβάνει εντός 2 - 3 εργάσιμων ημερών για τις επιστροφές εντός Ελλάδος και μέσω της Speedex. Σε περίπτωση που επιλέξετε άλλες μεταφορικές εταιρείες, δεν μπορούμε να παρέχουμε καμία εγγύηση για τους χρόνους παραλαβής των προϊόντων που μας επιστρέφετε. Αφού παραλάβουμε το προϊόν, θα επεξεργαστούμε άμεσα το αίτημά σας και θα σας ενημερώσουμε με e-mail για τον τρόπο διεκπεραίωσής του σε διάστημα 6 - 7 ημερών.

Tο κατάστημα Μ. Α. Ανδρουλάκη™ & Σια Ε.Ε. θέλοντας να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας δίνει το δικαίωμα να υποβάλετε οποιοδήποτε παράπονό σας ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε εδώ.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password